lørdag 12. desember 2009

Julegaver

Har vært litt sliten de siste dagene, så i går ble det dårlig med blogging. I dag har jeg fått handlet inn litt mer til jul. Har kjøpt et par julegaver, men kan ikke avsløre her hva det er, men viser her forpakningen i hvert fall. ;) Har også kjøpt litt julegodt som jeg skal legge ved i julegaver til barn. Og jeg kjøpte et ganske stort kinderegg som vår 4-åring skal få i julen. Han elsker kinderegg, så dette store egget blir nok en hit ! ;) Kjøpte også 2 søte hjerter med bjeller på til meg selv, de var jo så fine...JulegaverJulegodt :)Og på siste bilde 1 av mine 2 søte hjerter med bjeller.
Mange bittesmå bjeller, lyden minner om sleden til julenissen. ;)
I morgen skal jeg nok bare være hjemme, skal male salongbordet, bake pepperkaker med barna m.m. Og jeg må få gjort en del husarbeid, det trengs ! Når jeg har malt ferdig salongbordet kommer jeg til å legge ut før og etter bilder her etterhvert. Litt nervøs da, håper bordet blir sånn som jeg forestiller meg det. ;)

Natti natt folkens, nå skal jeg legge meg !

Anette

2 kommentarer:

  1. Heisan,
    Malte sofabordet vårt ( 40-talls med kuleben) hvitt i høst. Måtte male det 3 ganger, men ble kjempefint til slutt( var opprinnelig mørkebrunt og brukte halvblank 80). Lykke til!! Klem, Anita

    SvarSlett

Setter kjempestor pris på ordene du legger igjen, tusen takk. ♥

Related Posts with Thumbnails