mandag 8. mars 2010

Pulsvarmere og Awards ! ♥

bare vise fram disse nydelige pulsvarmerene som Anita med den herlige bloggen Anitas Hus har strikket/heklet. Disse bruker jeg flittig og er perfekt for det været vi har i Oslo nå. ♥


Nydelige detaljer, og når det kommer til klær ol er jeg veldig glad i fargen grå kombinert med andre nøytrale farger. ♥ Disse har Anita strikket/heklet til meg på bestilling, tusen takk ! :)


Jeg har vært så heldig å få noen fine Awards. Jeg blirglad, og setter utrolig stor pris at dere vil dele disse med meg ! ♥ Denne awarden har jeg fått av Mona med bloggen Boligfryd og Lisa med bloggen Fru Lisa, tusen hjertelig takk begge to, setter utrolig stor pris dere !Denne Best Blog awarden vil jeg gi videre til disse to: Lise med den meget sjarmerende bloggen LykkeLise. Nybakt mamma med et stort hjerte og herlige innlegg som får meg til å smile. ♥ Og jeg vil også gi denne til Anki med den nydelige bloggen Landlige Hjem. Hun legger alltid igjen varme ord, og er ei kreativ jente som maler de vakreste malerier. ♥ Gleder meg til å bli enda bedre kjent med begge to. ♥

Denne neste awarden har jeg værtheldig å av Camilla med den flotte og kreative bloggen Camilla`s vidunderlige verden. Tusen hjertelig takk Camilla, gleder meg til å bli bedre kjent med deg.  :)


Og denne Sweet Friends awarden vil jeg gi videre til disse to: Mona med den herlige nettbutikken og bloggen BoligfrydJeg er en stor fan av Boligfryd, og har vært fast kunde et par år . Og i løpet av disse 2 årene har jeg fått et vennskap med Mona via mail og blogg. Veldig koselig syntes jeg ! ♥ Ei utrolig hyggelig jente jeg liker godt ! :) Og jeg vil også gi denne awarden videre til Lisa med den herlige bloggen Fru Lisa. En blogg med  fengende innlegg, og gjerne med en god dose humor. ;) Hun legger igjen mange koselige og varme ord hos meg, og er enda ei jente jeg gjerne vil bli bedre kjent med. ♥

Og denne siste awarden har jeg fått av Anki med den nydelige bloggen Landlige hjem. Ei veldig koselig jente som maler de vakreste malerier. Tusen takk Anki for at du ville dele awarden med meg ! ♥Og denne vil jeg gi videre til to kreative jenter: Pia med den flotte bloggen Mitt Måleri. ♥  Hun maler og lager de nydeligste ting, og hun legger igjen mange koselige kommentarer hos meg som jeg setter stor pris . ♥ Den andre jeg vil gi denne awarden til er Camilla med den kjempefine bloggen Camilla`s vidunderlige verden. ♥ Hun viser stadig fram sin kreative side innleggene, og det er masse inspirasjon og finne her denne bloggen. Virker som ei veldig hyggelig jente ! :)

Jeg sier jente/jenter stadig istedenfor dame/damer. Grunnen til dette er at jeg rett og slett syntes at ordet dame gjør at man høres gammel ut, foretrekker å se på meg selv som ei jente i ganske mange år til, hihi... :)

Til lykke med kvinnedagen jenter, ha en fantastisk kveld !  ♥


 

22 kommentarer:

 1. Kjempefine pulsvarmere. De ser skikkelig deilige ut:)
  Og gratulerer med awarder. Velfortjent!:)

  Hilsen Hilde

  SvarSlett
 2. hej
  men tusen tack snälla söta du , vad glad jag blir...och vilken fin kommentar =) tusen tack igen
  kram pia

  SvarSlett
 3. De var rett og slett vakre.. den som kunne strikke slik.. takk og lov at jeg har en svigermor som er fantastisk til å strikke.

  SvarSlett
 4. Tusen takk snille deg, for gode & fine ord ♥ Det setter jeg stor pris på og gleder meg til å bli bedre kjent med deg også!

  Klem klem

  SvarSlett
 5. Så nydelige pulsvarmere, sett på de på Anitas blogg, veldig fine!:)

  Velfortjente Awarder!;)

  Ha en super kveld!

  SvarSlett
 6. Nydeleg blogg, fine bilder og fin musikk. Eg oppdager stadig fine blogger, denne var ein dei : )
  Lekre pulsvarmere.

  Ha ein fortsatt fin kveld.

  Mai Britt.

  SvarSlett
 7. Hei vennen!♥

  Gratulerer med velfortjente awards!!!
  Og så utrolig fine pulsvarmere! Tror jeg må strikke meg noen slike!!!
  Her har det vært travelt i det siste, derav liten bloggaktivitet fra meg! Men alle er friske og raske, endelig, så alt er bra med oss!!! Håper dere har det bra, og at Thea har blitt frisk!

  Ha ei fin uke!!!

  Klem fra Hanne

  SvarSlett
 8. Hei lille venn!
  Ååå sååå snill og god du er!ღ Tuuusen takk for så herlig omtale, det gleder meg så enormt mye!! Ser virkelig frem til å bli bedre kjent med deg også skal du vite!!ღ Jeg setter stor pris på deg!ღ
  Utrolig vakre pulsvarmere, virkelig dyktig hun som har laget disse!! Grått er så nydelig!
  Ønsker deg en herlig kveldღ
  Stor klem Anki

  SvarSlett
 9. Hei Anette og gratulerer med kvinnedagen! Tusen takk for awarden! Det var superkoselig av deg, og så hyggelige ord da!! Det gleder mitt hjerte!♥ Koselig med nye bekjentskap, og jeg føler jeg kjenner deg litt nå. :)
  Så nydelige pulsvarmere du har. Har du fått laget noen flere påskeegg da? Jeg tror jeg ikke rekker før påske allikevel. Det er så mye annet som skjer hele tiden. Du har vel ikke vurdert å lage på bestilling? ;)
  Ha en super kveld og uke!Klem fra Mona ♥

  SvarSlett
 10. Kjempe søte pulsvarmere du har kjøpt deg!

  Så koslig at dere hygget dere i sola på trilletur.
  Jeg er ferdig med påskekort produksjonen ,men er nå i full sving med kortlaging etter at jeg ble plukket til Skandinaviske Designer Team .HURRA!
  http://karensdoodlesscandinavianchallenge.blogspot.com/.
  Håper dere har det godt? og håper vi kan møtes igjen snart?.
  Stor klem fra Eva Helen

  SvarSlett
 11. Hei vakre deg ♥

  Så nydelige ord, tuuusen ♥-lig takk:) Føler meg så heldig som får en så fin award av deg:) Gratulerer så masse til deg med alle awardene du har fått!:) Veldig mange som setter pris på deg her inne, alle gode ord du legger igjen og som vet hvilket godt menneske du er ♥ Dette fortjener du:)
  Skal lage innlegg imorra jeg:) Nå prøver vi å se en film her, innimellom gråt, bleieskift og amming:S Spørs om vi noengang får sett den ferdig;P

  Ha en deilig kveld snuppa ♥

  Klemmer sendes:)

  SvarSlett
 12. God Kveld Anette ♥

  Takk for skryten av påskeeggene:o) Trodde virkelig jeg trengte "oppskrift" jeg altså, men så var jeg tøff og hoppet i det, og det var ikke så vanskelig likevel:o)) Er faktisk litt fornøyd selv også...hihi.

  Nydelige pulsvarmere du har fått deg ♥ Er deilig vær i Oslo for tiden da, sol på skitne vinduer og dryppe-lyder fra takene - herlig!

  Gratulerer med alle awardene! Det er deg vel fortjent, du har en kjempekoselig og inspirerende blogg, og har alltid gode ord og komme med, det verdsettes nok av mange ♥

  Kos deg i kveld, jeg venter spent på pakke:o)

  Klem Line

  SvarSlett
 13. Tusen takk for utrolig fine ord og award!!!
  Det var en kosleig overraskelse på en ellers så laber mandag her hos meg...

  Klem C.

  SvarSlett
 14. Hei Anette :)
  Så mange award du har fått ;)..Mange her i bloglandia som setter pris på deg og bloggen din ♥ Flink du :)
  Fine pulsvarmere du har..jeg fikk et par i går av Cecilie i turkis, men hun hekler de selv, så jeg skulle få fler i de fargene jeg ville ha, men jeg tenkte på å prøve meg selv på et par også når bamsene er ferdige ;)Linus har brukt de jeg fikk i dag :) Har vært hos legen med han igjen i dag, han er bedre men ikke bra, så antibiotika ut uka ! Men i morgen skal han i barnehagen ;) Vi har kosa oss i lekebutikken, spist is og lekt ute i snøen/vannet i dag :)
  Alt bra med dere ? Rommet til barna da ?..er senga klar ?
  Detta ble en lang kommentar..kunne sendt deg en melding da men ;)
  Klem Siv ♥
  Pst! er ikke helt i blogg humør for tiden, men skal nok komme med nye innlegg etterhvert ;)

  SvarSlett
 15. Hei :)

  Herlige pulsvarmere!
  Å gratulerer så mye med award :)

  Ha en fortsatt fin tirsdag.
  Klem Siw

  SvarSlett
 16. Gratulerer med så mange awards,vel fortjent =)
  Nydelige pulsvarmere, tenker de er gode å varme nå.

  Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 17. De pulsvarmerne var kjempesøte:)

  SvarSlett
 18. Tuuuusen takk for tips Anette!! Fikk desverre ikke sett det før jeg var kommet hjem idag, så fikk ikke kjøpt inn!! Men skal huske det til i morgen! Lille L er fortsatt syk, dakar lita.. får så vondt av henne!

  Kjempefine pulsvarmere, de så digg ut!! og gratulerer med award, vel fortjent :)

  SvarSlett
 19. Klart jeg vil!!! Nå ble jeg virkelig gla :) Hva kunne du tenke deg da? Farger? Jeg kan sy både forklekjole (kjempesøte) og idag kjøpte jeg mønster til tunika/kjole som jeg ikke har testet ut enda :)

  Damene roper her..hihi

  klem

  SvarSlett
 20. psst! har noe til deg hos meg :)
  Håper du har en toppenfin dag lille du :)

  Vårklem Anki

  SvarSlett
 21. Hei!! Så koselig at du gir meg fritt spillerom og stoler på mine evner..hihihi! Har et dådyrstoff, men kun i blått.. det rosa er brukt opp.. Men det går jo an å pynte med rød/rosa detaljer?

  Jeg var litt snar å si at frøken L var blitt frisk, for i går etter leggetid kom det en ny skikkelig "bye". Dakar lita er helt utslitt, ligger bare på fanget eller på teppet sammen med Kamu å koser. Sovnet i fanget mitt ista, og det har ikke hun gjort siden hun var liten baby. Gjør så vondt i mammahjertet mitt at jeg må dra i kveld, men forhåpentligvis er hun på bedringens vei.

  Klem fra meg

  SvarSlett
 22. Hei vennen
  Så nådde oppkasten oss også... Først Sebastian natt til tirsdag, så Simen i går ettermiddag... Begge er friske og raske igjen...veldig raske:-) Håper vi andre slipper unna. Ikke så festlig hvis lille S skulle bli sjuk..

  Håper alt står bra til med dere, bare innom for å ønske deg en fin kveld ♥

  klem klem

  SvarSlett

Setter kjempestor pris på ordene du legger igjen, tusen takk. ♥

Related Posts with Thumbnails