torsdag 4. februar 2010

Heklet vimpel ! ♥

I går lå det en pk i postkassen jeg hadde ventet spent på, så ble så glad når jeg åpnet den. ♥ For en tid tilbake fant jeg en flott blogg med nydelige bilder, og nydelige håndarbeid. :) Jeg så noen vimpler inne på denne bloggen som jeg likte veldig godt, og disse tok hun bestillinger på gitt. ♥ http://www.chatrinesliving.com/♥  Jeg kunne velge selv hva slags farger jeg ville ha på den, så da valgte jeg hvitt, grått og rosa. ;) Se så flott den ble, mange fine detaljer ! ♥ I denne skrivende stund skulle jeg ønske jeg hadde et bedre kamera for den er enda finere i virkeligheten enn den vises på bildene her. ;)  Har ikke hengt den opp enda, men det skal gjøres straks. Denne bloggen er verdt et besøk. :)
Har et lite dilemma: Min kjære sønn på 16 år (17 år i apr) ønsker seg tatovering til bursdagen sin. Jeg syntes IKKE han skal få det, og syntes han i hvert fall må vente til han er 18 år, og kan bestemme selv. Men i følge min sønn er jeg altfor streng, for han skal jo bare ha initialene sine. Men det kan jo fort endre seg kjenner jeg han ! ;) Jeg er ingen stor tilhenger av tatoveringer selvom jeg blir litt fascinert av å se på Miami Ink osv... Er jeg for streng når jeg sier han burde vente til han er 18 år ? Syntes han kunne vente enda litt lenger også jeg da, for tankegangen endrer seg gjerne etterhvert når man blir eldre.  Men han har jo kjæreste ♥ , og trener stort sett hver dag og vil se bra ut. Forfengeligheten lenge leve ! Men kan han ikke se bra ut uten denne tatoveringen da ?! Tenker sånn jeg da, når man først får en,  får man ikke lyst på flere da ? Og når han senere sitter der på gamlehjemmet, hvor stilig syntes han det er da ? Ser for meg at han til slutt har en hel haug av tatoveringer jeg da, men er vel bare jeg som er lettere hysterisk kanskje. ;) Vet at det kommer til å bli mye mas på meg mnd framover, og dessuten har han fått Tom (mannen min) litt på gli her.... Ikke bra ! ;) Hadde ikke satt meg så veldig inn i dette da jeg IKKE har planer om å si ja. Men har tittet litt her nå etter jeg fikk den første kommentaren. ;) Og de fleste studio har 18 årsgrense, og flere tatoverer med samtykke av foreldre. Ingen lover i Norge som sier man må være 18 år, men som sagt har jeg ingen ønsker om at Daniel skal tatovere seg. Men jeg vil jo prøve å få han til å se det litt fra min side, men det er ikke bare enkelt... Men når dette er sagt syntes jeg det er mange vakre tatoveringer, men har ingen ønske om å ha noen selv. ;)

♥♥♥

En annen ting jeg vil nevne på slutten her, er det noen som vil bli med på en cupcake utfordring ? Jeg har blitt inspirert av en veldig god venninne, og har veldig lyst til å lage noen selv. Her er det bare å sette fantasien i sving og begynne. Kan bli mange morsomme, kreative og vakre cupcakes ut av dette ! :) Hvis alle som vil være med legger ut bilder av SINE cupcakes søndag 28.02.10 hadde det vært utrolig morsomt. Da har vi overkant av 3 uker til å bake, dekorere og ta bilder ! ;) Bli med da vel, og spre gjerne budskapet videre ! ♥

Dette bilde er lånt/hentet hos http://thebachelorettepad.com/

Ønsker dere alle en deilig vinterdag ! ♥

Klem Anette

9 kommentarer:

 1. Synes ikke du er streng som sier at din snart 17år gamle sønn ikke skal få tatovering ennå. Det er tross alt 18årsgrense på det, og den tatovøren som tatoverer noen under 18 år synes jeg er en useriøs artist og burde vært rapportert/anmeldt på flekken.
  Jeg hadde også lyst på tatovering som 16åring, men jeg er glad jeg ventet for å si det slik. Og jeg har mer kunnskap om det nå enn jeg hadde på den tiden også. Jeg var 22 da jeg tok begge mine tatoveringer, og jeg angrer ikke på at jeg tok meg tid til å bestemme meg for motiv og hvor jeg ville ha de.
  Kan jo fint hende at sønnen din angrer på plassering når han blir eldre, for kanskje det kommer i veien for noe annet han vil ha senere. Og det er ikke bare bare å dekke over den gamle, for den gamle må stemme over ens med den nye om så. Ja og det kan hende han angrer på hva han tok også.
  Nå er ikke initialene hans det verste å ta, men synes han bør vente til han er minst 18 år. Kanskje han har endret mening om det innen den tid også ;)

  Fine vimpler forresten!

  SvarSlett
 2. Godt at jeg fikk fram ett smil hos deg snuppa;)

  Var utrolig vakre, og nostalgiske vimpler da ♥
  Liker fargene du valgte! Hvor skal du henge de?

  Enig med deg, selvom jeg har 3 tattoveringer selv.. der jeg tok er det 18 års grense hvertfall, og d syns jeg er bra. Foreldrene mine var helt i mot det de også, men til og med pappa måtte innrømme at den var fin da jeg kom hjem;) Jeg skal prøve å gi råd, som ikke har født mitt første barn enda engang...haha...skjønner jeg har mange utfordringer i vente;P

  Blir gjerne med på cupcake utfordringen, blir jo såå søtt da sikkert ♥

  Ha en nydelig torsdagskveld søte deg ♥

  Klemmer fra Lise

  SvarSlett
 3. Heldig du som har fått så fine hekla vimpler...enig med deg at han bør bli 18 først.....:)men forstår dilemma....:)ha en fin kveld...fikk lyst på de kakene der:)

  SvarSlett
 4. Fantastiske vimpler :)
  Helt nydelige!!!!
  Hmm....kanskje jeg skal hive meg på den der cupcake utfordringen ?!?

  SvarSlett
 5. Jeg skjønner godt dilemmaet ditt. Jeg er ei dame på 26 år nå. Jeg fikk tillatelse av min mor til å tatovere meg da jeg var 17,5. Jeg har alltid vært veldig snusfornuftig, og d er vel d dristigste jeg gjorde som ung...

  Det jeg vil si er at størrelsen og plasseringen på tatoveringen kan du sette kriterie på. Jeg tatoverte bare en liten G-nøkkel rett over trusekanten, et symbol som betyr mye for meg. Eneste problemet er at den ikke er like fin nå som jeg har gått opp i vekt, har hatt en barnefødsel og ikke trent... Og gutter kan jo også legge på seg i årenes løp.
  Så om han tatoverer initialene sine på armen sin eller leggen eller no som ikke forandrer seg så mye ville jeg synes at det er greit. Ikke mye å angre på, og ikke farligere enn piercing som man bare trenger være 16 for å få.

  Dersom han vil ha noe større, på magen eller ryggen ville jeg ikke tillatt det. Huden forandrer seg mye når man bli ordentlig voksen. I tillegg kan han jo ønske noe annet der, som sine barns navn f.eks.

  Håper ikke jeg skaper splid mellom dere med denne kommentaren. Jeg synes du skal bestemme hva du føler. Er jo ikke akkurat lenge til gutten er 18 og kan bestemme selv heller:)

  SvarSlett
 6. Heisan!
  Koslig å titte innom bloggen din.
  Må nesten komme med ett lite innspill jeg også.Jeg er såå ENIG med deg at han burde vente til han er gammel nok til å ta tatovering,men jeg skjønner at det ikke er lett å forklare det i den alderen.Mye kan forandre seg i løpet av kort tid ,og da er det bedre at han må tar avgjørelsen når han er 18 år.Men hvis du gir han tilatelse før den tid,så kan petter gi tips på hvor de godkjente og flinke er,for han har jo tatt noen stykker.
  Klem

  SvarSlett
 7. Hei hei!
  Så skjønn blogg du har, håper det er ok at jeg legger meg til som følger...:)
  Vimpelen var også helt knall!!

  SvarSlett
 8. Tusen takk for varm hilsen fra deg i går.

  Søte vimpler! Har ikke tenkt over at de kan hekles også. En morsom variant!

  Når det gjelder tatovering så har jeg nok ingen gode råd. Har tre barn hvorav de to eldste er 18 (snart 19) og 19,5. Den eldste er gutt. Ingen av de har hatt lyst (foreløpig) til å tatovere seg. Men en venninne av meg gjorde en litt morsom variant. Hennes datter på 16 skulle besøke familie i Portugal for første gang. Jentas tre år eldre fetter hadde nettopp fått seg sin første tatovering og hun ble jo veldig fascinert. Hun ringte hjem til sin mor og la ut om sine ønsker. Min venninne kom jo med hele den programforpliktede talen om at dette varer livet ut, og at hun kanskje var for ung til en slik avgjørelse. Hun kom likevel sin datter halvveis i møte og sa at hun kunne forsøke med en tatovering laget av ink som forsvant etter noen uker. Det ble utfallet, og hun kom gledesstrålende hjem med en sommerfugl på ankelen. Den forsvant sakte, og etter 6 uker var den borte. Det var hun glad for! Hun hadde nemlig allerede blitt lei den!!! Og i dag? Ja, i dag er hun 26 småbarnsmor og veldig glad for at hun ikke hadde valgt en permanent tatovering!

  Ønsker deg en deilig helg!

  Klem
  Anette Willemine

  SvarSlett
 9. Nydelige vimpler,disse likte vimpeldamen..:)
  Tattis...grøss,kjenner jeg gruer litt for alt som kommer. Han bør jo vente..men hva skjer når vi sier nei..??
  Jeg heier på deg:)
  klem

  SvarSlett

Setter kjempestor pris på ordene du legger igjen, tusen takk. ♥

Related Posts with Thumbnails