søndag 7. februar 2010

Solskinn og Veggord ! ♥

 Syntes det er så fint med veggord, og har lagt merke til at det ikke bare er jeg som har disse. ;) Blitt veldig populært ! ♥ Tenkte jeg skulle vise fram noen av de vi har hjemme hos oss. Boligfryd har mange fine, og de fleste har jeg kjøpt der. Jeg er veldig glad i denne nettbutikken, de har alltid så mye fint ! ♥
Bildene jeg har satt sammen under er veggordene vi har over sengen "All you need is love", på stuen "Home is where the heart is" og krakken min med "bare sitt ned" Har også "sov godt lille venn" over sengen til Julian og på sengen til Thea står det "Thea vår lille prinsesse" Har liggende et veggord som ikke er satt opp enda "Love-Live-Laugh" Hadde først planer om å sette dette på stuebordet, men har forandret mening. Nå er jeg litt usikker på hvor jeg skal ha det, må tenke litt ! ;) Blir noen flere småord etterhvert også på ting og tang... ♥

♥ Har du veggord ? ♥


Vi skulle egentlig har vært hos svigemor i Båstad i dag, men så langt kom vi ikke. Måtte la bilen stå fordi den lager en høy lyd som tyder på at noe er galt. Så nå blir vi billøse en stund, for bilen må på verksted. Det var jo så nydelig vær ute i dag, så vi har gått tur, akt og lekt ! ♥ Når vi kom hjem satt husfar i gang med å lage vafler (flink du mannen min ! ♥ ), så da ble det sofakos og vaffelmumsing. ;) Julian var så sliten så tok ikke lange stunden før han sluknet stakkars. Både Julian og Thea koste seg fælt i det fine været ute i dag, bare se så blide de er ! :)


 Gi barna kjærlighet, mer kjærlighet og enda mer kjærlighet,
♥ så kommer fornuften av seg selv. ♥

♥♥♥♥♥

Jeg syntes det er veldig fint med ekstra STORE bilder i innleggene har jeg funnet ut, men når jeg blåste opp de bildene jeg hadde satt sammen ble de veldig uklare. Så de måtte jeg ha normal store. Noen tips ?


Vil gjerne høre mer om dine veggord, er jo så mange fine ! ♥

Ønsker dere alle alle en koselig søndagskveld ! :)

13 kommentarer:

 1. Heisan!
  Er så enig i at de veggordene er såå stilige.Litt pussig at du viste døra med veggordet,for jeg tenkte det samme her forleden med den nye jeg fikk,men det står på fransk og betyr "Håp"....fant fort ut at det ikke passet på en do dør,hehe.Herlige bilder av barna dine.Kjedlig at bilen har gått i stykker,men får håpe dere får den fort tilbake igjen.
  Jeg har det bra,men har hatt det hektisk med danskebesøk i en uke,men veldig koslig.

  Klem Fra Eva Helen

  SvarSlett
 2. Hei :)
  Kjempefine bilder du har lagt ut som vanlig ♥
  Jeg har jo også fått opp noen veggord etterhvert, hengte opp nr 2 på veggen i stua i går også har jeg jo 4 på møbler, og fler skal det bli ☻
  Har lagt ut noe til deg på blogen min hvis du ser godt etter ♥
  Ser ut som lille Thea koste seg ute i dag ☻
  Nå ble det seint igjen gitt ☺ men nå skal jeg hoppe i seng her !
  Natti natt ♥
  Vi snakkes og blogges vi ;)
  Klem Siv ♥

  SvarSlett
 3. For noen nydelige ord om barn og kjærlighet....det er så mye pedagogiskeråd der ute.....kjærlighet får de aldri nok av:)

  SvarSlett
 4. Hei Anette!
  Så hyggelig at du vil følge bloggen min :) Kjempe fin blogg du har, med masse inspirasjon.... her kommer jeg til å fortsette å titte innom ;)
  Klem Frøken Rosa

  SvarSlett
 5. Koselig at du er innom og følger med snuppa:) Kommer akkurat fra jordmora, og var litt nedslående...for ho trodde ikke hodet hadde festa seg enda... regner med jeg må gå til termin, håper bare ikke det blir mange dagene over:S Da blir jeg mannevond...hehe..

  Er fint med veggord altså!:) Du fikk meg til å tenke hvor og hva jeg har lyst på her hos oss... ennå så har vi bare det ene på babyrommet...

  Håper du får en flott mandag, kose deg masse søta  Stor klem fra Lise

  SvarSlett
 6. Hei, så koselig blogg. Veggord gjør veldig mye ut av seg, har noen vi også. Har og to som jeg ikke har funnet den rette plassen til ennå.

  Ha en fin dag.

  SvarSlett
 7. Det er såååå fint med veggord!! Har kjempelyst på det, men vi har strukturmaling på ALLE veggene og tror det blir vanskelig å henge de opp da?

  Så koselig at du blir INSPIRERT av meg vennen, det blir jeg av deg også.. Sydd har jeg bare gjort i underkant av et år.. og jeg har ikke vært borti en symaskin siden ungdomsskolen, men har jo gått greit det? hihi

  Du får si fra om det er noe du trenger hjelp til da :)

  Klem

  SvarSlett
 8. Det er så koselig at du setter pris på hverdagsblogginga mi, da får jeg lyst til å fortsette.. :):) Jeg smiler alltid fra øre til øre når jeg er innom siden din også snuppa:)

  Ja var litt kjedelig...men får prøve å ikke tenke så mye på det. Ho sa jo mer jeg stressa med at fødselen skulle starte, lenger tid ville det da...var visst et hormon som skulle frigjøres.. men d vet vel du alt om;);)

  Vettu, har følt hele tiden at d er ei jente inni der, men d er kanskje fordi jeg ønsker meg det;) Er veldig delte meninger...mange som sier de tror d er gutt...uansett viktigst at h*n er frisk:):)

  Kose deg ikveld da:):)
  snakkes vi sikkert imorra;)

  Klem Lise

  SvarSlett
 9. Så mye fint du har på veggene dine*
  Mange fine veggord her.
  Hihi, litt artig den på krakken.

  Her er ingen ord på veggene, men skal ikke se bort i fra at det kommer noen med tiden.

  Herlige unger som ser ut til å kose seg.

  Ha en flott uke videre
  Klem fra meg*

  SvarSlett
 10. Kjempefint!
  Hvor har du kjøpt veggdekoren?

  SvarSlett
 11. hei hei..koselie bilder,og veggord..ønsker deg en fortsatt fin dag..klem fra åshild

  SvarSlett
 12. Heisan Anette. Datt innom siden din (og eva sin også) i dag, og må si jeg er veldig imponert over det dere har gjort her. Som vanlig så det ut til at du/dere hadde flott hjemme. Du har mange fine detaljer. Kos dere videre. Klemz

  SvarSlett
 13. Det popper opp stadig mer wallstickers rundtom i det ganske land :)

  Ser du har nevnt noen butikker her til lands, tenkte jeg skulle tipse om den absolutt største; www.VeggFolie.no

  SvarSlett

Setter kjempestor pris på ordene du legger igjen, tusen takk. ♥

Related Posts with Thumbnails