søndag 21. februar 2010

Litt om helgen ♥

Har vært litt laber blogging i helgen, men har vært mye på farten og vært veldig trøtt om kveldene. På lørdag var jeg i en nyoppdaget nydelig interiør butikk i Moss. ♥  Her får du gamle skatter og masse nytt. Jeg kjøpte en gammel hvitmalt skrivepult fra Sverige, og en gammel hvitmalt stol. Kjøpte også noen småting bla denne sjokoladeboksen da jeg er heeelt sjokolade freak ! ♥ Dessverre må jeg si da den store planen er å slanke seg før sommeren ! ;) 


Skal fortelle mer om denne nydelige butikken senere, og jeg skal ta bilder og vise fram pult og stol. :) Jeg har blitt veldig inspirert av bla  LykkeLise ♥ til å prøve meg på å lage noen påskegg. Så på vei hjem i går tok jeg turen innom Panduro hobby og kjøpte inn det jeg trenger for å sette i gang. da er det bare å slippe kreativiteten løs ! ;) Skal prøve meg på et i kveld, så får vi se. Her får jeg ta ting innimellom alt annet ! ;) Var også en rask tur innom Søstrene Grene, og der kjøpte jeg disse to søte cupcake skålene til den nette sum av 25 kr pr stk. :) Kjempesøte ! ♥ Finnes i rosa også men var helt utsolgt, dumt !


I dag skulle vi egentlig vært på "Harry" tur til Sverige, og hadde store planer om å se på antikviteter på veien. Men pga været bla bestemte vi oss for å vente til uken istedenfor. I går var det fullstendig kaos på veiene, og veldig glatt ! :( Så to ulykker på vei hjem fra Moss. En bil hadde truffet en stolpe, og der var det full utrykkning, og bare rundt 100 meter bortenfor lå det en bil utenfor veien som hadde kantret. Så vær forsiktige når dere er ute og kjører   da !

Mulig det blir et nytt innlegg senere i kveld hvis jeg blir ferdig med et påskeegg. ;) Og jeg skal ta den bloggrunden jeg var for trøtt til å ta i går. ♥ Nå skal jeg straks bade lillegull. Vi blogges ! ♥

Tusen takk for supre tips om speilreflekskamera ! :)

Ha en strålende søndag videre ! ♥

PS: Minner om cupcakeutfordringen min, denne kan du lese mer om her: http://hvit-romantikk.blogspot.com/2010/02/cupecake-utfordring-bli-med-da-vel.html

'

9 kommentarer:

 1. Hei Anette!

  Så nydelig den sjokoladeboksen var! Og de cupcake skålene er jo bare helt herlig!!!
  Lurt å utsette Sverige tur til været og føret er bedre!!!

  Kos deg masse med påskeegg laging! Jeg syntes det var skikkelig gøy! Så bra at du likte dem jeg laget idag!! Blir så glad for de koselige kommentarene fra deg!!♥

  Ha en kjempefin kveld!
  Klem fra Hanne

  SvarSlett
 2. Kjempestilig sjokoladeeske og cupcakes.. Har vært på søstrene grene i det siste, men har ikke sett disse enda. Jeg og min mor skal til sverige til uken, mest sannsynlig på tirsdag. Kanskje vi sees da :)

  Klem

  SvarSlett
 3. Hei♥
  Den sjokoladeboksa har eg og..Kjempe lekker:)
  Eg vart og inspirert av LykkeLise,og gjekk til innkjøp av egg m tilbehør i går..Må ha litt kos å jobbe med ilag med prinsessene i ferien:)
  Muffinsane var så søte:)
  Ønskar deg ei kjekke ny veke♥
  Klem frå Astrid:)

  SvarSlett
 4. mmmm for en fin sjokoladeboks!!!

  SvarSlett
 5. Juhu!
  Så lekker sjokoladeboksen er!! Jeg må si meg VELDIG spent på pult og speiselt stolen. Siden jeg er på stoljakt selv..
  Har vært å sett LykkeLises påskeegg jeg også, kanskje jeg må gjøre innkjøp denne uken og henge meg på bølgen! Vi fant masse gamle Allers aviser fra 1930 tallet i veggene i huset. Kanskje jeg finner en påskeutgave med noen fine bilder og tekster jeg kan lime på påskeegg.. Moro* Gleder meg til å se dine påskeegg! Og jeg må helt klart en tur på søstrene Grene igjen snart! Klem

  SvarSlett
 6. Hei Anette! Så koselig sjokoladeboks! Du må tipse meg om interiørbutikken i Moss. Den hørtes spennende ut! Gleder meg til å se pulten du har kjøpt. Det ligger noe til deg på bloggen min. :)
  Ha en fin søndag kveld! Klem fra Mona

  SvarSlett
 7. Så söt sjokoladebox da :)
  Jeg gleder meg til å se stolen og pulten du har kjöpt! :)

  Önsker deg en herlig söndag (snart mandag gitt)

  Klem Anki

  SvarSlett
 8. Hei igjen lille venn ღ
  Takk for hilsenen! Vi har det veldig bra, men veldig hektisk! Alltid koselig å treffe familien og sine vennerღ

  Dessverre har det ikke blitt så mye tid til blogging :-( men det kommer det kommerღ

  Önsker deg en herlig kveld ღ
  Klem fra Anki

  SvarSlett
 9. Hei igjen! :)
  For noen kjempesøte cupcake-skåler du har funnet!
  Helt til å spise opp faktisk! ;)
  Ha en fin kveld,

  klem,
  Kristin på Akeleiegården.

  SvarSlett

Setter kjempestor pris på ordene du legger igjen, tusen takk. ♥

Related Posts with Thumbnails