tirsdag 6. april 2010

Forandring fryder ? ♥

Men ikke sånn som du tror.... Jeg snakker om å forandre på bloggen min. Jobber med ny header, og har gjort det lenge nå men blir aldri fornøyd. Pappa jobber som grafisk designer, så mulig jeg må be han om hjelp til akkurat dette etterhvert. ;) Men nå liker jeg å gjøre ting selv da, så vi får se. ;) Har lyst til å bytte til helt hvit bakgrunn, men da er det en del annet jeg også må forandre på. Jeg vil enkelt og greit ha en renere og ryddigere blogg, hva syntes du ? Jeg blir veldig glad for tips og gode råd. ♥ Og hva syntes du jeg skal gjøre med musikken på bloggen ? Ærlighet varer lengst ! ;)


Denne stolen kjøpte jeg for mange år siden og står kun til pynt i stuen. Bytter litt på det som står på den da. ♥ Stolen er visstnok fra Frankrike, men hvor gammel den er vet jeg ikke. Jeg syntes den er veldig fin og er veldig glad i den ! ♥
♥ En knopp som brister, er et underverk som springer ut av sitt gjemmested. ♥

Nå er er påsken forbi og våren kommer løpende mot oss, utrolig godt er det. ♥ Ønsker alle som titter innom en nydelig tirsdag, kos dere ! ♥


30 kommentarer:

 1. Jeg syns bloggen din er veldig fin.Syns det er noe eget med at du har grå bakgrunn egentlig.Jeg tenker også litt på å bytte header.Men det er noe gjennkjennelig med å ikke bytte for ofte.Blir spennende å følge med på hva du gjør:)klem

  SvarSlett
 2. ღHei lille venn, jeg har noe til deg hos megღ
  Klem Anki

  SvarSlett
 3. Hmm ja du dette var ikke lett :)
  Jeg synes du har en nydelig blogg jeg!
  Men når du går i noen taker så ville jeg ha utgått fra navnet ditt "Hvit og romantikk".. og om du setter sammen flere bilder i en header (PhotoScape er veldig bra på montasje, finner mange bra der)Liker veldig godt din gyngehest, noen hvite roser, den lekre stolen og de herlige skoene også... Jeg synes selv det var vanskelig når jeg holdt på med min...ღ
  Håper du forsto noe av dette hi hi, ikke så lett å forklare lille venn!!
  Nydelig bilde i dag!ღ
  Ønsker deg alle lykke til, så håper jeg at flere kommer med ideer
  Stor klemღ
  Anki

  SvarSlett
 4. Hei
  Huff, det er ikke lett! Jobber med min, jeg også, men blir aldri fornøyd.
  Litt for perfeksjonistiske vi bloggdamene kansje;)
  Liker stilen din og synes at forslaget over var bra;)

  Klem fra Grete

  SvarSlett
 5. Lika bloggen din eg!☺ Men eg likar sjøl å forandre på ting innimellom so eg forstår deg godt akkurat der☺

  Ang musikk syns eg ofte det er litt "irriterande/forstyrrande"...eg bruke ikkje ha lyd på pcn so eg har ikkje fått med meg at du har musikk ein gang☺ Men det er min smak☺

  Lykke til med "oppussing" av bloggen☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 6. Jeg jobber med min blogg og vet ikke riktig hva jeg skal legge vekt på :) er jo så bred i mine int. og driver med alt mulig... er et menneske som bare hopper ut i alle utfordringer som kommer :) Er veldig glad i og skape ting...
  denne blogg verden er ganske ny for meg,men synes dette er spennende... er enig med deg at denne stolen din er flott,det hjerte er jo så søtt,hesten din er også noe jeg synes er et smykke for øyet :)
  Klem fra meg

  SvarSlett
 7. Hei:)
  Ja deilig med litt forandring innimellom. Jeg må gjerne forandre litt rett som det er. hehe
  Jeg begynte med grå bakgrunn på bloggen min og syns egentlig det er fint. Nå har jeg todelt, og det er kjekt med hvit bak skrifta.

  Ang musikk har jeg ikke merka at du hadde det eingang jeg. Her står høytalerene av til pc`n. hehe Men personlig liker jeg best uten musikk. Er nok derfor høytalerene er skrudd av og:)

  Gleder meg til å se hva du gjør med bloggen:)
  Ha en fin uke
  Klem Janne Merethe

  SvarSlett
 8. Eg synast bloggen din er fin som den er eg:) Men alltid kjekt å forandre litt. Forandring fryder som du seier:) Musikken synast eg er litt forstyrrande..men kvar sin smak:)
  Klem:)

  SvarSlett
 9. Jeg syns bloggen din er perfekt som den er.. fargene er flotte og passer godt til stilen din.. musikken liker jeg- de som ikke gjør det kan jo bare skru av lyden ;-):-)

  ha en flott dag videre .-) klemmer

  SvarSlett
 10. Juhuuuu Anette ♥
  Du for å være ærlig så får man vel ikke en renere og ryddigere blogg enn din? Jeg syns den er så vakker enkel jeg ♥ hadde ikke gjort noe med farger og slikt... men skjønner jo at man kanskje blir litt lei sin egen blogg til tider og vil gjøre noen forandringer:o)

  Musikken syns jeg også er koselig, kun behagelig, ikke slitsom... og de som syns den er slitsom, de kan jo bare skru av lyden...

  Uansett hva du bestemmer deg for blir det nok flott uansett - flinka ♥

  Stolen er aldeles nydelig, og herlig pyntet! Elsker de skoene ♥

  Klem Line

  SvarSlett
 11. Hei Anette!♥

  Tusen takk for kjempekoselige ord inne hos meg!!!♥

  Du har en av mine absolutte favorittblogger, så jeg håper ikke du har tenkt å forandre på så mye, men det du bestemmer deg for å forandre på blir nok fint uansett, så flink som du er!!!

  Når det gjelder musikken, synes jeg den er fin, men jeg har ofte på musikk i bakgrunnen selv, så da skrur jeg bare av lyden på datamaskinen... og det er jo verdens minste problem! Ha musikken din du, så kan de som ikke vil høre skru av lyden. :)

  Den stolen er bare helt herlig nostalgisk, og skoene er bare helt nydelig!

  Ha en super kveld!♥

  ♥Klem fra Hanne

  SvarSlett
 12. Hei!

  La meg til som følger jeg. Har besøkt bloggen din flere ganger og liker den veldig godt!

  Kommer med litt tilbakemeldinger jeg da;) Min mening er at helt hvitt kan bli litt hardt, så grått er fint og litt mer "dempet". (Har grått selv jeg da, hadde lyserosa før)

  Når det gjelder musikk må jeg si at jeg synes egentlig det blir litt "i veien". Klikker litt inn og ut her og der blandt sider. Og hvis man skulle driste seg til å lese litt blogg i en liten kaffipause på jobb, så er det litt dumt når det plutselig begynner å spille hvis man kommer inn på en blogg man ikke vet har musikk.(selv om de fleste har ganske flott musikk da, ingenting å si på musikksmaken ;) Ellers går jo det an å skru av lyden ja selfølgelig før man begynner å bloggsurfe ;) hihi.

  Lykke til med headingen på siden din! Blir nok fin tenker jeg! Jeg elsker å lage headinger i photoshop og skulle gjerne vært grafisk designer. men må la det gå en stund mellom hver gang jeg bytter, slik de som er innom kanskje kjenner igjen siden min :)

  Lykke til!

  Klem

  SvarSlett
 13. Jeg synes mange blogger har så fine headere, men jeg aner ikke hvordan de får det til. Mange som har så fine skarpe bilder også. Jeg skulle hatt bedre kamera, lært meg litt om redigering av bilder og andre finesser man kan bruke i bloggen... Får ta ting sånn litt om senn. Flott at du får hjelp av de som kan dette:) :) Klem fra fru Strøm

  SvarSlett
 14. Heisann.

  Jeg synes bloggen din er fin som den er, titter jo innom hver dag så det sier jo sitt ;-) Du har flotte bilder også synes jeg!

  Når det gjelder musikken må jeg innrømme at jeg skrur den av, men det er fordi det alltid er ett eller annet barn rundt meg som gjerne maser eller synger litt og da blir det litt mye. Men må si at jeg har planer om å se innom bloggen din etter jentene er lagt, med et glass vin vedsiden av, og da vil jeg gjerne ha musikk!

  Ha en fiiin kveld!

  SvarSlett
 15. Hei snuppa!
  Begynner med musikken jeg - jeg har lyden av hos meg - så spill i vei! Jeg foretrekker å ikke ha lyd da:-)

  Spennende med forandringer da - bare ikke forandre ALT for mye;-)

  Håper alt står bra til med deg og dine, spesielt med Thea og at matlysten er tilbake.

  Klem klem

  SvarSlett
 16. Hei og god kveld! Takk for hyggelig kommentar igjen, alltid koselige ord når du har vært innom på besøk:)

  Hvilke redigeringsporgram bruker du?
  Jeg kan godt gi deg noen råd, klart det! Først så ville jeg tatt bildene i dagslys, mest mulig lys. Du får et litt annet inntrykk og slipper skygge av blitzen. Jeg pleier som oftest å gjøre bildene litt lysere og legge på litt kontrast, for å få litt mer dybde i bildene. Bare å spørre mer!! Greit å vite hvilke program du bruker hvis jeg skal forklare nærmere.

  Headingen blir nok kjempefin! Skulle laget ny selv, men klarer ikke bestemme meg for bilder...
  Må gjerne spørre om råd der også:-) Angående bakgrunnen ville jeg ikke hatt helt hvit. Synes den er fin som den er jeg.

  Ha en fin kveld!

  Klemmer fra Marianne

  SvarSlett
 17. Uttrykk skulle det vel være hihi

  SvarSlett
 18. Jeg liker jo bloggen din veldig godt som den er jeg;-) Er jo ryddig nå også.. Men helt hvit bakgrunn er sikkert også lekkert! Hmm...

  Gleder meg til å se ny header når den tid kommer, egenprodusert eller ikke..!

  Og stolen er jo bare fantastisk da.. Sånn stol jeg drømmer om å finne.. En med ordentlig sjarm!

  Kos deg masse.. Klemmer

  SvarSlett
 19. Syns du har veldig flott blogg jeg, men skjønner at man har lyst å forandre litt avogtil! Syns den grå bakgrunnen er veldig fin, likeså gyngehesten - men den kan jo du evt bruke i en kollasj til headeren.

  Når det gjelder musikken må jeg være ærlig - den skrur jeg av når jeg er her inne.. Ikke det at jeg ikke liker musikken din, men det er alltid den samme sangen. Men som andre sier, det er jo bare å skru av. Jeg velger å ikke ha musikk i min blogg, da jeg vil at fokuset skal være på bildene og teksten på bloggen min - ikke på musikken :)

  Håper jeg ikke er FOR ærlig nå ;) you asked for it!!

  Klem

  SvarSlett
 20. Hei vennen ♥

  Syns bloggen din er kjempefin jeg, duse, fine farger:) Og headeren din er vakker ♥
  Musikken skrur jeg av, selvom d er en vakker sang:)
  Jeg bruker Picasa jeg til redigering og header..eneste jeg syns er enkel og grei:) Last ned den og spør om du trenger hjelp til noe:)

  Farge ja...det er vel egentlig hvit, er det jeg har mest av både i interiør og klær. Men har begynt å snike seg inn litt mer farger her etterhvert..så lilla er en god nr 2:)

  Moro at du vil være med på Pay it forward:) Send meg adr di da:)

  Klem Lise ♥

  SvarSlett
 21. Helt ærlig....bloggen din ER ren og fin synes jeg. VELDIG!!! Musikken hører jeg ikke,har ikke høytalere til vår nye pc...men har jo selv musikk på siden min og tenker at de som ikke vil høre jo bare kan skru av...
  klem

  SvarSlett
 22. Alltid spennende med ny header, men sånn for øvrig synes jeg bloggen din er HELT perfekt :)

  SvarSlett
 23. Hei.

  Godt å høre at det er flere natteranglere. Jeg har i grunnen alltid vært det...

  Nå om bloggen din.
  Jeg synes den er ren og fin som den er, uten for mye dill dall. Bildene, teksten og bakgrunnen harmonerer fint sammen. Det eneste jeg må sette fingeren på er musikk. For meg er det et uromoment, men som regel har jeg lyden av og merker det ikke noe særlig.

  Blir spennende å se hva du finner på, men husk at magefølelsen ofte har det beste rådet. Følg den.

  Så heldig du er som har Calou. Ønsker meg jeg og.

  Lykke til.

  Klem fra Mona C♥

  SvarSlett
 24. Heia.Jeg syns det er så lekkert her jeg:) Nydelige bloggen..
  Du den stolen din var lekker*Me like*
  Ønsker deg en fin fin onsdag. Klemmer
  Ps.Musikken er vakker:)

  SvarSlett
 25. Bloggen din er kjempe fin, men burde kansje ikke si det, jeg skrudde av lyden før jeg fikk lest det du skrev om musikk :/
  Hilsen Elin

  SvarSlett
 26. Hei igjen...
  Vi har jo snakket litt om bloggen din vi..hi hi
  trodde jeg skulle få se en hvit bakgrunn her nå, men nei da ;)
  Du dukker nok opp med en nydelig header kjenner jeg deg rett ♥

  Her ble det seint på meg igjen ! sovna med Linus nok en gang ;) tidligere i kveld.

  Nydelig bilde av stolen, og vakkert pynta som vanlig ♥

  Mega klem fra meg ♥

  SvarSlett
 27. ÅÅÅÅÅÅÅ...nå ble alt jeg skrev her borte :(
  Gratulerer med dagen til Daniel :)
  Ikke bra du er kvalm igjennnn :(
  Ja, da ble det et innlegg nå, et lite.

  Ble spent på pakka nå altså...
  Ja, jeg har bursdag snart jeg...hmmmm

  NATINATT KLEM VENNEN ♥

  SvarSlett
 28. Hei vennen ♥

  Gratulerer med bursdagsbarn i dag ♥ Du er jo ung og sprek du da ♥ Jeg ble 38 år for en liten stund siden og har en som fyller 19 år i år :))) Føler mej slett ikke gammel da...det vises nok bare utenpå ;p

  Stolen var jo kjempelekker , forstår godt du er gla i den da ♥ Kjempefint pyntet og utrolig stili den smokken!?? Det var vel det? Hehe..

  Lykke til i dag ♥ Håper formen er bra ♥

  Hopp & Sprett og en stor klem ♥

  SvarSlett
 29. Sånn stol vil jeg ha- fy søren så lekker! Og veldig fint med stileben oppå.. Apropo neglelakker som jeg skrev om på bloggen. vIlle bare si at det blir 200 uten frakt også kan du legge på en hundrings ca i frakt. Men 300 er ikke så gale for 7-8 OPI herlige lakkert. Så bare benytt tipset en gang:-)

  SvarSlett

Setter kjempestor pris på ordene du legger igjen, tusen takk. ♥

Related Posts with Thumbnails