torsdag 18. mars 2010

Torsdag igjen ! ♥

Syntes dagene bare flyr så altfor fort jeg *sukk* Lillegull er syk igjen ♥ så her har vi stort sett vært inne de to siste dagene. Har fått gjort litt hjemme her da, og jeg har tenkt på litt av hvert og tittet rundt på nettet. Har sett litt merspeilreflekskamera dette er noe som står veldig høyt på ønskelisten hos meg nå. Prøver å flørte litt ekstra med mannen min for tiden, men spørs om jeg kommer noen vei med det, hehe.... ;) Har også tenkt litt mer på Giveaway, og tenkte jeg skulle ha en etter påske. :) Nå må jeg tenke litt på hva jeg vil gi som gave, og det blir noe jeg liker godt selv i hvert fall. ♥ En av tingene jeg har tenkt litt på er maileg, vi elsker disse kaninene ! ♥ Hva med deg ? ble det mye tenking her, hehe...
Her er en av Thea sine små maileg, hun er litt kamerasky og prøver å gjemme seg, hihi... ;) Siden jeg har hatt litt tid til overs har jeg fått gjort litt av hvert hjemme her nå som lillegull har sovet osv. Har bla  fortsatt på noen flere påskeegg, bakt brød osv... Men ting jeg burde ha gjort sånn som å vaske vinduer osv har jeg ikke gjort. Det er skikkelig tiltak det, men det jo bli gjort !!!! ;) Formen min er ikke helt 100% heller, så jeg dytter i meg tran og c-vitaminer her for harde livet. Tran tar jeg faktisk hver dag (flytende) æsj tenker du sikkert nå, hehe... Tran har jeg tatt hver dag i alle år, dette er noe min mormor overbeviste meg om som liten at var en veldig bra ting, og det er det jo ! ♥

For en liten stund siden bestilte jeg en kjole til Thea som Anne Grete med den herlige bloggen Potrinas Potlerier skulle sy. Og i går når jeg sjekket blogglisten min fikk jeg meg en stor overraskelse. Kjolen er ferdig og er bare helt nydelig, kjolen kan du se her Tusen hjertelig takk Anne Grete,  gleder meg veldig til å prøve den på lillegull ! ♥

Tusen takk for alle koselige kommentarer om min lille prismelysekrone i forrige innlegg, kan ikke si noe annet enn at jeg er superfornøyd med den og gleder meg til å finne den perfekte takrosetten. ♥ Har masse prosjekter på gang, men ting tar tid ! Har masse malearbeid som gjenstår osv. Bilder kommer ut etterhvert... Og til helgen skal jeg prøve å få tatt noen bilder av den svenske skolepulten. :)

Ønsker alle som titter innom en herlig torsdag ! ♥

15 kommentarer:

 1. I dag har det vært mye rot når jeg har holdt på med innlegget mitt. Måtte redigere mange ganger, bytte ut bilder osv. :( Håper det ser greit ut nå.

  SvarSlett
 2. ÅÅÅ jeg elsker Maileg-de er bare herrlige de produktene ♥

  Håper lillerusket blir frisk fort-ikke gøy når de små er syke :-(

  Ha en fin dag videre!

  kLEM

  SvarSlett
 3. Håper lille jenta di snart er frisk igjen.
  Jeg synes maileg kaninene er søte,men at de passer best til barn.
  Du for gjort mye om dagene. Jeg synes dagene går så alt for fort.
  Ha en fin dag

  SvarSlett
 4. Nååååå, så søt du er som nevner meg i innlegget ditt!! Nå ble jeg gla :) Kjolen skal få seg en runde i vaskemaskinen nå, så tenker jeg sender den i morgen. Så effektiv du har har vært da, det burde jeg også ha vært... Men nå skal jeg sove en liten middagslur før lisja skal legge seg.

  Klem

  SvarSlett
 5. Så på kjolen i går og den er kjempefin - gleder meg til å se den på:-)Håper Thea blir frisk igjen snart.

  Sofie & jeg har vært på barseltreff i dag og Sofie storkoste seg med de andre småingene, hun er kanskje ikke størst, men hun har kommet lengst i utviklingen. Hun har begynt å få små gledeshyl, hun er så søt. Hun åler seg bort til noen og virker som hun vil kose - "skaller" borti de andre og lager hylet sitt. Virker litt aggresiv - men jeg tror det er ment som en klem:-)

  Ha en fin kveld - håper du også blir frisk igjen snart.

  Klem

  SvarSlett
 6. Hei:)
  Uff kjedelig med syke små! Det er ikke noe gøy. Håper det snart går over.

  Så kjolen inne hos Potrinas Potlerier of den var kjempefint! Lilletulla blir nok kjempenydelig i den!

  Ønsker deg en fortsatt fin kveld
  Klem Janne Merethe

  SvarSlett
 7. Hei vennen!

  Så dumt at lillegullet har blitt syk igjen!!! Håper det går fort over!

  Jeg skulle ønske jeg hadde vært like effektiv på hjemmefronten idag som det du har vært! Har vært på jobb helt til nå, så jeg har planer om en vanvittig sløv kveld, og en supereffektiv helg!

  Jeg tar også flytende tran, naturell (og blir mobbet for det av mannen min)! Det er det beste alternativet (muligens ikke på smak, men da har man iallefall en god indikasjon på at produktet er i orden!).

  Den kjolen var bare helt nydelig ♥!!! Tenker Thea blir fin i den!!!

  Ha en fin kveld
  Klem fra Hanne (som forsøker å ta rekord i lang kommentar... hi hi! Hadde visst mye på ♥ idag!)

  SvarSlett
 8. Lampen under=vakker!God bedring til dere:)

  SvarSlett
 9. Hei.

  Nå må våren komme så alle kan holde seg friske. Leser at mange bloggere og deres familier har vært mye syke i vinter.

  Jeg er overbevist om at du finner en fin premie til din giveaway. Maileg har jeg intet forhold til, men det er sikkert fordi jeg ikke har noen. Men er enig at det er for barn, men de er søte da.

  Godklem fra Mona C♥

  SvarSlett
 10. Så kjedelig at Thea fortsatt er syk da vennen:( Jeg håper hun er på bedringens vei nå. Kan tenke meg at du ikke har det noe bra heller, når hun er syk.
  Du er skikkelig produktiv og flink dam baker å står i:) det er mer enn jeg kan skryte av...rekker ikke noe jeg...(foruten shopping) men så er du litt mer dreven mamma enn meg da;) hihi...
  Så skjønn Maileg:) Får man kjøpt så søte, strikka klær? Jeg blir aldri lei av Maileg bilder, så vis oss hele familien vennen:)

  Nå sover hele huset untatt meg...så får vel legge meg jeg også:)

  Natti natt klem:)

  SvarSlett
 11. Uff stakkars lita, håper hun snart er frisk igjen!!
  Sender mange godbedringsklemmer!!!
  Så herlige disse kaninene er, ursøte!!!
  Så effektiv du har vært lille venn! :) Flink er du!
  Er en lite tur innom før jeg skal sove noen timer før av reise til Stockholm. Skal i begravelse så vi må reise ved 4 tiden *gjesp*
  Skal prøve å følge med på bloggen, men det spørs om det blir tid...
  ønsker deg en herlige helg!!
  Varm klem fra meg

  SvarSlett
 12. Heihei i natten:o))
  Huff, så dumt med lille Thea som er syk da håper det går fort over og at hun snart er frisk igjen...

  Så flink du har vært og bake, så knallgodt ut:o)

  Flott var kjolen som snart kommer i posten til dere og, herlig stoff... ♥

  Vi skal bort og kose oss i helgen, lillemor og jeg, vi skal på jentetur til Hafjell - gleder meg!

  Så vet ikke om det blir noe mer blogging før vi er hjemme igjen!

  Ønsker dere alle en strålende helg, en frisk en selvfølgelig ♥

  Klem, klem Line

  SvarSlett
 13. Tuusen takk lille venn, god du er! :)
  Ja det er alltid trist å miste noen! Det er morfaren til sambo, han ble 94 år. Ikke alle som blir så gamle dessverre. Han er dypt savnet, det var en skikkelig moromann med glimt i øyet. Alltid glad og så utrolig snill! Blir en trist dag! Han blir aldri glemt ;)
  God natt lille frøken og sov så søtt!!
  Stor klem

  SvarSlett
 14. Hei
  Ååååå den hva fin...den lile kaninen :)
  Hva er prisen på den?

  Hilsen
  Monika
  monika69@live.no

  SvarSlett

Setter kjempestor pris på ordene du legger igjen, tusen takk. ♥

Related Posts with Thumbnails