tirsdag 30. mars 2010

Jeg elsker blomster ! ♥

Kan ikke leve uten blomster, jeg bare ♥ dem ! :) Har kjøpt inn, og har vært så heldig å få noen vakre ranukler. De er jo bare helt nydelige og gir en herlig vårstemning. ♥


Disse rosa ranuklene fikk jeg i god bedring gave ♥ elsker denne duse rosafargen. :)


Og disse hvite ranuklene står i potter og de har jeg kjøpt to av. ♥ Tester ut dette kameraet mitt stadig, og disse bildene er tatt med innstillingen softfokus. ;) Må jo prøve meg fram litt, hihi... Og syntes det ble litt fint med den skyggen bak på veggen. ♥


Vet ikke helt hva jeg holdt på med her for bildet ble forferdelig dårlig/uklart, men tok det med alikevel. ;) Blomster er en stor del av min hverdag og betyr utrolig mye for meg. ♥ Vet at det er flere enn meg som føler det samme ! ;) Blomster gir en herlig atmosfære ! Dette bildet sendte pappa meg på mail i dag. ;) Dette er altså meg i barnehagen for noen år siden, hihi... Med neglelakk på fingrene og myser mot solen. :) Allerede da var jeg jålete, hehe... Og nøyde meg ikke med en bøtte heller, her har jeg hele fem bøtter !  ♥ (litt kravstor kanskje) ;) Var artig å se dette bildet igjen, for det var veldig lenge siden sist. :)

Her har hele familien hatt omgangsyke men nå ser det ut til at det roer seg litt ned, heldigvis !  ♥  Men må innrømme at jeg er veldig trøtt nå etter en søvnløs natt. Ble mye løping fram og tilbake til barna, og regnet meg fram til at jeg har sovet ca 3 timer. Og selv for meg er dette litt i minste laget. ;) Men det viktigste er at mine kjære små har det bra. ♥

Mange lever som frø , men vi er født til å blomstre.
Sørg for at du slår ut i full blomst.
Nøy deg ikke med å luke i hagen.

Ønsker alle som titter innom en herlig kveld videre !  ♥

19 kommentarer:

 1. Eg og elsker blomster. Akkurat no har eg huset fullt av roser, tulipaner og påskeliljer etter barnedåpen. Herleg! Nydeleg rosafarge på ranuklen på øverste bilde!:)
  Høyres travelt ut med omgangsyke, håper de er friske snarast;)
  Give Away pakken din blir postlagt imorgen. Tida har gått heilt ifrå meg. Mykje å styre med for tida. Håpa det går bra!
  Påskeklem frå Bjørg

  SvarSlett
 2. Elskar blomster eg og!
  Og denne lange vinteren har det jammen gått med ein del kroner til blomster!Men,det hjelper og gledar stort!☺
  Æsj!omgangssjuka er det værste!
  Vi hadde det alle fem for eit par mnd sida og det var berre ækkelt!Og travelt,spesielt med ein 1 åring..
  Uff...Håper det no er på retur med dokke..God bedring..
  Å såååå søt du var på det bildet♥
  Ønskar dokke gode påskedagar♥
  Klem frå Astrid☺

  SvarSlett
 3. Nydelig innlegg som alltid, Anette :) blomstene var noe av det vakreste jeg har sett! en slik MÅ jeg kjøpe meg :)

  For ett søtt bilde av deg :) hihi! enn at vi har vært så små selv? helt rart å tenke på.. så gode, sårbare og uvitende om livets mange overaskelser :)

  Jeg har hatt en bloggepause, men kommer sterkere tilbake etter påske :) i morgen blir det påskefjellet på oss! Håper at formen deres er stigende og at dere får ei kjempegod påske!!!

  stor påskeklem fra Lisa ♥

  SvarSlett
 4. Koselig innlegg.Bilde av deg var jo herlig!!Du tar også fine bilder med det nye kameraet:)

  SvarSlett
 5. Nydelege blomster♥ Utruleg korleis blomster pyntar opp og gjer humøret bedre☺

  Håpe dåke er bedre av omgangssykja og kan nyte påska☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 6. Stemningsfulle bilder, de blekrosa ranuklene var jo bare så lekre!!! Det bildet du med Madonnanen som du syntes ble så uklart...synes jeg var fint..helt ok at det var uklart egentlig...det var fint satt sammen, likte det veldig godt. Bildet av deg som liten var veldig søtt:)) Klem fra Jorunn

  SvarSlett
 7. Nydelige bilder du viser i dag vennen ♥ slike duse rosa farger er så herlig...
  Bildet med skyggen ble kjempestilig, gøy når man får slike effekter:o)) Innstillingen soft har ikke jeg funnet på mitt kamera (hmmm, må finne ut av), det hørtes ut som en veldig "riktig" innstilling for oss bloggedamer, hihi ♥

  Æsjom, dere fikk shiten alle mann ja... huff, litt av en jobb kan jeg tenke meg! Men nå er dere ferdige, og det er jo litt deilig da - får håpe det blir leeeeenge til neste runde:o))

  Nå er rommet til snuppa ferdig, tok noen bilder isted, men da var det mørkt ute og jeg syns ikke bildene ble fine... skal se hvordan det blir med dagslys i morgen (blir regn og grått så det spørs vel om det blir så mye bedre, men...) Så dumt det der, for jeg syns det ble så bra, men får det liksom ikke helt bra på bildene! Huff, jaja, noe skal man henge seg opp i:o))

  Nå er det nattinatt, og nok en herlig lang og deilig frokost med min søte gjeng i morgen ♥

  Får håpe du har lagt deg nå, og at du henter inn noen timer med søvn... sweet dreams ♥

  Klem Line

  SvarSlett
 8. Hei.

  Da er vi to. Jeg og elsker blomster. Håper du er heldigere med dine ranukler enn jeg var. Mine visner så fort jeg får de i hus.

  Så søtt bilde av deg da. Koselig å få slike bilder av seg selv.

  Ha en fin påskeuke.

  Klem Mona C♥

  SvarSlett
 9. Her var det mye lekkert.
  Må ta turen innom igjen, så jeg legger meg til hos deg.
  Ha en fin påske.

  SvarSlett
 10. Nydelige bilder du viser her, drømmer meg bare helt bort. Elsker de duse hvite, og rosa fargene.

  Påskeklem fra meg.

  SvarSlett
 11. Åååh, så fine ranukler. Hva skulle vi gjort uten blomster? Her bugner det stort sett til en hver tid, og mannen blir like oppgitt hver gang jeg kommer hjem med noe nytt (dvs ukentlig). Blomster er et must for å overleve!

  SvarSlett
 12. Nydelige bilder! Elsker de blomstene - de er så utrolig vakre! takk og pris synes blomsterdama i bygda det samme, har skjønt at de ikke er lett å få tak i overalt.

  Sofie er bedre, men fremdeles litt snørete. Men ikke slik hun var den natta - så hun hadde nok vondt stakkar. Hun er skikkelig aktiv om dagen og åler seg fra rom til rom. Ikke enkelt å passe på slik at smålego og anna "rask" ligger og strør "all over".

  Håper Thea blir 100% igjen snart slik at matlysten kommer tilbake og hun kan spise seg STOR og sterk. Hun kommer seg vel. Sebastian går i klasse med en som var 580 gram da han ble født og han er en spinkel liten sak. Ikke mye på den kroppen.

  Nå venter vi besøk av søster og hennes sambo - da blir det nok liv i leiren blant gutta tenker jeg.....

  ha en fin kveld vennen

  Klem klem

  SvarSlett
 13. Såå herlige blomsterbilder, jeg elsker blomster! Kan ikke leve uten!! :) Synes det bilde som du mener ikke ble så bra var lekkert jeg :)
  Sååå søtt bilde av deg, skikkelig jåle ja *ler* :)
  Uff ja jeg kan tenke meg du er redusert etter en sånn runde og iallefall når alle fikk det :( Stakkars dere alle mann!!
  Jeg lå strøken i går selv, fikk så innmari vondt i magen natt til i går.. men er mye bedre nå! Heldigvis ser det ut for at det bare var meg som gikk ned for telling (x-fingrene her)
  Ønsker deg en fin avslappende Påske videre :)
  Mange klemmer
  Anki

  SvarSlett
 14. Hei og God Påske! Og god bedring!
  Flotte bilder med nytt kamera og veldig gøy med bilde fra 'gamledager'...!
  Hyggelig med litt blomster inne i dette været! Rimelig ustabilt om dagen; i går oppdaget jeg til min store glede flere løkplanter ute, men i dag var de nedsnødd!..
  Håper du får bedre søvn i natt - slitsomt!
  Påskeklem fra Kristins nedsnødde Akeleiegård..;)

  SvarSlett
 15. Heiheii!!!

  Huff og uff.. Omganssyken ble spredt i huset ja.. Så kjedelig.. Og du har jo hele 5 stykker som kan være drålig samtidig. Da skjønner jeg at det blir lite søvn på mor.. Får håpe formen til gjengen din er bedre nå og at du har fått deg litt god nattesøvn;-)

  Blomster må til.. Det er så deilig og friskt innslag i hjemmet syns jeg.. Må nesten altid ha en bukett avskårne blomster til helge, da kan jeg slappe av - når de er på plass;-)

  Herlig bilde av deg.. Digger neglelakken;-) Moro altså.. Jeg har hatt lyst til å lakke neglene på min lille snuppe, men det har pappa´n satt ned foten! Så det er en jåle her i gården også;-)

  Nå er de snart frokost på oss, før en effektiv dag på huset.. Helt rart for meg å ikke måtte hente Karo og være hjemme på kvelden.. Deilig å få flere timer sammenhengende der, for da får jeg gjort så mye mer:-)

  God påske - god frisk påske ønsker jeg dere.. Klemmer

  SvarSlett
 16. Du vet jeg er som deg vennen, MÅ ha masse blomster rundt meg:):) Elsker ranukler, bare synd de visner så fort... har du noen tips?
  Har lagd ny header ja..driver å prøver meg fram litt..får den lissom ikke helt som jeg vil..

  Imorra reiser vi på hytta ja, kommer hjem søndag eller mandag. Blir deilig:) Kjedelig at det bare regner om dagen men...får bli innekos ♥

  Håper familien din er i bedre form♥

  Påskeklemmer:)

  SvarSlett
 17. Nydelige blomster du har fått tak på vennen ♥
  Fine bilder med skygge...

  Ser hvem Madeleine ligner på her ja ;) og gutta også da litt ;) Morsomt bilde ♥

  Takk for koselig tur i går, vi får ta flere...hi hi :)

  Påskeklem ♥

  SvarSlett
 18. Tjihii, ja det skal du se lille venn at du smitta meg *ler*! .) Du er tilgitt *knis* :) Jeg tror jeg ble matforgifta, de andre her har ikke oppdaget noe misstenkelig (heldigvis)!
  Så godt å høre at nesten alle er oppe og går igjen! Uff for en runde!!
  Ja dette været er ikke mye å rope hurra for, vi har også hatt regn, våknet faktisk til de snøkjerringene som lavet ned!! Trist!! Men det blir bare bedre nå så vi får ha humoren oppe! .) Godt man har noe å styre med! Håper vi kan ta frem grillen en av dagene :)
  Ja, vi setter stor pris på det sambo har arvet! Han vil fortsatt male bordet og stolene så vi får vel se hva som skjer med de :)
  Nå skal jeg ta kvelden her, skal tidlig opp å lage til påskefrokost i morgen. Samboern er svensk så her blir det svensk påske (sild, poteter og egg med masse digg på .) Så blir det laks til middag! Godt det .)
  Ønsker deg og dine en fortsatt herlig påske! .)
  God klem Anki

  SvarSlett

Setter kjempestor pris på ordene du legger igjen, tusen takk. ♥

Related Posts with Thumbnails