lørdag 13. februar 2010

Savner deg ! ♥

Dette innlegget vil jeg dedikere til vår kjære venninne Tina som ble tatt fra oss i en alder av 34 år. I april 2008 ble Tina diagnosert med en krefttype som er ganske sjelden, og viste seg å bli ganske hissig. Og 11 februar 2009 sovnet hun stille inn på sykehuset. ♥En enestående og fantastisk mamma til sine to sønner, en høyt elsket kone, en venn som ALLTID stilte opp. Hun hadde en ENORM omsorg for andre, og gråtekvalt tenker jeg på hvor en fantastisk person hun var. Tina tok på seg alt hun, og var alltid opptatt med noe. Stilte alltid opp og sa aldri nei, satt alltid andre før seg selv. Og som en kjær venninne sa: Nå som hun er borte kan vi vel se at hun i hvert fall ikke kastet bort tiden sin. Hun levde livet en dag av gangen, bare det er noe vi har å lære av. ♥


Det som gjør meg mest vondt er tanken på hennes to nydelige sønner som har mistet mammaen sin. Og det gjør meg vondt å tenke på den sorgen Tina bar på slutten når hun innså at hun ikke fikk være der for guttene sine… Heldigvis har de en pappa som er der og gjør alt for guttene, du er virkelig unik Vegard ! ♥

Jeg har fortsatt noen sms som Tina sendte meg når hun var syk, har rett og slett ikke klart å slette. Den ene vil jeg dele med dere her så får dere et bilde av hvem hun var: ” Tusen takk Anette det var nydelig sagt, skulle ønske du kunne gjøre meg frisk jeg også. Noen ganger er det sånn at jeg ikke orker det her lenger. At jeg gir opp, men ikke lenge av gangen. Takk for at du er til Anette, jeg er heldig som har deg som venn. Og jeg er som en laban seigmann klarer meg alltid, men jeg har det tøft nå. Og jeg trenger venner veldig. Jeg er veldig veldig glad i deg for alltid. Klem Tina” Denne meldingen sier mye om hennes mot og hennes omsorg for andre. ♥

Familien har valgt å beholde Tina sin profil på facebook, så hit går jeg ofte inn og titter. Her skriver familie og venner til Tina når savnet er stort. Og hennes eldste sønn er ofte innom her og skriver til mammaen sin noe som gjør meg og andre veldig rørt. ♥

Til og med helt på slutten var Tina opptatt av at andre hadde det bra, og hun la merke til hvis noen hadde en ny frisyre, eller ny genser og lignende. Det er Tina i et nøtteskall ! :)

I kveld skal jentegjengen treffes og minnes alt det fine vi opplevde sammen med deg. Du var ei jente full av liv. Vår kjære engel, vi savner deg så inderlig !  ♥


Å leve er å samle

opp perler på en tråd.

En for de lyse minner,

en annen for de grå.

Hver enkelt har sitt perlebånd

med dyrebare minner.

For minner lever evig selv om livet selv forsvinner.
13 kommentarer:

 1. Det var sterk lesning, kjenner jeg har en hard klump i halsen. Ord blir fattige......

  Håper dere får en hyggelig kveld i kveld.

  Klem ♥

  SvarSlett
 2. Sukk...nå kom tårene...finns ikke ord vennen, livet er urettferdig iblant... de beste går alltid først... ♥

  Håper dere minnes henne med et smil ikveld:)

  GoKlem ♥

  SvarSlett
 3. Ja, der kom tårene.
  Ønsker deg en fin kveld oppi alt det triste!

  God varm klem ♥

  SvarSlett
 4. For et nydelig innlegg du har laget om venninda di. Hun har tydeligvis betydd mye for deg.
  Så godt med venninder som dere også da, som ikke glemmer henne!!!
  Sitter her med tårer i øynene og snufser litt.
  Håper dere har en flott mimrekveld:)

  SvarSlett
 5. Huff, dette var vondt å lese!! Jeg ble rørt og grepet av dine vakre ord om din kjære venninne! Godt det finnes venninner som deg. Det er vondt, men også godt å mimre litt. Håper du får en fin kveld.

  Klem

  SvarSlett
 6. Sterk lesing Anette, men samtidig så fint ♥
  Så flotte minner du har om din venninne og hun høres ut som om hun var en flott dame og god mor:o)

  Denne kreften er en skummel sak, selv om mange overlever, er det desverre alt for mange som forsvinner fra oss... har selv en historie med denne forferdelige sykdommen! Min datter fikk leukemi da hun var 3 år og gikk igjennom tøffe behandlinger og benmargstransplantasjon! Det var tøffe år og enkelte ting sitter godt i enda - MEN, vi fikk jo beholde jenta vår, hun er nå erklært frisk... Så heldige er desverre ikke alle! Hun var heldig venninnen din som hadde familie og gode venner rundt seg i den vonde tiden, det er så viktig og stille opp!

  Håper du og venninnene dine koser dere masse i kveld og minnes deres gode venninne ♥

  klem Line

  SvarSlett
 7. Vakkert skrevet:)trist.....liv og død er veldig vanskelig å forstå mange ganger....kan liksom ikke tenke meg å skulle forlate barna mine..

  SvarSlett
 8. Dette var rørene og ikke minst kjempe fint skrevet av deg, også sån jeg også husker henne.Tenker ofte på henne som en sprudlene jente som alltid hadde smilet på lur og kommentarene på rett plass.Hun gikk altfor tidlig bort og guttene var altfor unge til å miste sin mor! Jeg tenker masse på dem,for jeg var selv 14 da moren min døde og hadde ingen til å dele mine tanker med,men det som holdt meg oppe var mammas ord om livet.Livet om hvor urettferdig og tøft livet er, men også lykkelige stunder med masse glede.
  Jeg vet Tina betydde mye for deg, selv om hun er borte så er hun ikke helt borte... Hun vil Alltid være i Tankene dine,i Hjertet ditt,og kan minnes den gode tiden dere fikk sammen ,og ikke minst at hun ble kjent med deg,for du er en Fantastisk person!


  Klem Fra Eva Helen Møller

  SvarSlett
 9. Så utrolig trist å lese, tårer renner..
  Jeg føler så med deg, jeg mistet også en nær venninne, hun hadde hele livet foran seg. Livet er så urettferdig noen ganger!
  Men det gjør godt å mimre, å tenke tilbake på alle de gode minnene man hadde sammen. På en måte er hun fortsatt nær meg:)Hun blir heller aldri glemt!♥

  Stor varm klem
  Anki

  SvarSlett
 10. Så vondt å lese, og ikke minst, så meningsløst at slikt skal skje. Kan man ikke bare få leve det ene livet man får?
  Mistet selv ei venninne som 18-åring, også av kreft. Man føler seg så utrolig hjelpesløs, og man forstår plutselig at man ikke alltid kan være "herre over eget liv"

  Klem til deg!!!

  SvarSlett
 11. Flott skrevet om vår kjære Tina. Vi får ta en skål til for henne når jeg kommer til gamlelandet :-)
  Klem fra meg

  SvarSlett
 12. Hei alle sammen, jeg heter Safa El Sadat. Jeg er gift i 20 år med mannen min, og vi har to sønner, eldste en 16 år og yngre er 11 år. Mannen min elsket meg veldig, men det ble til et punkt da han engasjerte seg i en affære med en kvinne som er hennes kollega. Jeg har aldri forestilt meg det, men på en eller annen måte endret holdningen hans til meg og barn seg, den sene han kom fra jobb fikk meg til å tenke over saken. Selv på mitt 20-års bryllupsdag i mars holder jeg meg borte fra sex da vi lover å gjøre det på bryllupet jubileumsdag, 15 dager før bryllupsdagen, tilsto han at ja, han hadde sex med sin kollega.
  Han brakte henne i sengen min da jeg var ute på jobb, det betyr at følelsene mine var helt ubrukelige for ham, min mentale tilstand er full av kvaler, jeg tror jeg ikke kan glemme og gjenopprette smertene, denne kvinnen hadde full kontroll over henne og jeg har aldri ønsket å gjøre det med vold, hun vil vinne over meg når hun er skilt, hun sa at hun var sjalu på forholdet vårt, og hun vil ødelegge meg ved å ta mannen min. Jeg måtte diskutere det med en venn som ba meg finne en god stavebeslag, for det første trodde jeg aldri på denne cast-rettskrivningen, men jeg må prøve den før jeg kom over PROFET NOSA UGO-e-posten på internett om hvordan han har hjulpet så mange mennesker med å få eksen tilbake og hjelpe til med å fikse forholdet og gjøre folk glade i forholdet og noen andre historier om åndelig sykdom og mer.
  Jeg forklarte situasjonen min for ham, og han hjalp meg med å utføre noen bønner, noen urter og røtter og et lite offer som jeg gjorde, og i løpet av 7 dager kom han tilbake for å be om unnskyldning, og det var bare et mirakel for meg. Jeg er glad i dag at han hjalp meg, og jeg kan stolt si at mannen min nå er med meg igjen og at han nå er forelsket i meg som aldri før.
  Trenger du hjelp i forholdet ditt som å få tilbake mannen din, kona, kjæresten, kjæresten, vinne lotterier, urtemedisin mot sykdom, HIV, kjønnssykdommer, astma, leddgikt, feber, hjerneslag eller noen form for sykdom, åndelig problem , Jobfremmelse, seere som leser innlegget mitt som trenger hjelp til livsutfordringer, bør kontakte PROPHET NOSA UGO, og du vil være glad for at du gjorde det.

  E-post: nosaugotemple@gmail.com
  WhatsApp: +34631686040

  SvarSlett

Setter kjempestor pris på ordene du legger igjen, tusen takk. ♥

Related Posts with Thumbnails