tirsdag 5. januar 2010

Håndlaget og unikt !

Alle disse tingene som jeg viser fram her her håndlaget av forskjellige bloggere, og jeg har vært så heldig å få kjøpe disse. Veldig mye fint, og flere av disse tingene kjøpte jeg også til andre som julegaver. :) Utrolig mye flinke damer/jenter med blogshop rundt omkring. ;) 
Har også  litt andre ting rundt om i huset som er håndlaget, som er kjøpt litt forskjellige steder. Er liksom et helt annet preg over dette enn det som er masseprod, veldig koselige ting. :)Dette smykket over er helt unikt, og dette har jeg bestilt fra Sverige. Jeg har det framme slik at jeg kan se på det hver dag. Når jeg ser på dette kjedet tenker jeg på vår kjære venninne som ble borte fra oss i feb 2009. Føler at dette er en del av henne, så det betyr veldig mye for meg. Vi savner deg mer enn ord kan beskrive, men vet at du har det bedre der du er nå. Glad i deg vennen !

She not only saw a light at the end of the tunnel... she became that light for others...

Klem Anette

4 kommentarer:

 1. Så mye fint! Og flott blogg du har!:)

  SvarSlett
 2. Super fin blogg!!:)
  hilsen Lene
  (summerfieldhome.blogspot.com)

  SvarSlett
 3. Kjempefine ting Anette ;)
  De ordene på kjedet passer så bra...
  veldig fint.
  Siv

  SvarSlett
 4. Så mye fint - og mange flinke kreative folk der ute i bloggeland. Teksten på smykket var utrolig fin!!! Ønsker deg en god dag og takker for titten her=)

  SvarSlett

Setter kjempestor pris på ordene du legger igjen, tusen takk. ♥

Related Posts with Thumbnails